Εκδήλωση Ενημέρωσης και Εορτασμού των 25 χρόνων LIFE
Ημερομηνία ανάρτησης: Δευτέρα, 15/05/2017
Εκδήλωση Ενημέρωσης και Εορτασμού των 25 χρόνων LIFE

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 25 χρόνων από την έναρξη του Ευρωπαϊκού Χρηματοδοτικού Προγράμματος LIFE και την έγκριση της Οδηγίας για τους Οικοτόπους (στην οποία βασίστηκε η δημιουργία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Προστατευόμενων Περιοχών NATURA 2000), το Πράσινο Ταμείο και η Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE-Greek LIFE Task Force (GR LTF) διοργανώνουν Εκδήλωση Ενημέρωσης και Εορτασμού των 25 χρόνων του Προγράμματος LIFE.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 (9:30-19:00), στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πράσινου Ταμείου στη Βίλα Καζούλη (Λεωφόρος Κηφισίας 241, Κηφισιά).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από τα Εθνικά Σημεία Επαφής του Προγράμματος LIFE, τους εμπειρογνώμονες της GR LTF, τους εκπροσώπους της ομάδας εξωτερικής παρακολούθησης ΝΕΕΜΟ, του Εκτελεστικού Οργανισμού για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (EASME) και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (EIB). Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα εκτεθούν αφισέτες και ενημερωτικό υλικό έργων LIFE που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και έργων που έληξαν πρόσφατα.

Το ΕΚΒΥ συμμετέχει με την παρουσίαση των έργων ForestLife, JunEx και AdaptFor.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.lifetaskforce.gr

Αφίσα εκδήλωσης

Πρόγραμμα

Home   Close