Βουρκάρι Μεγάρων. Ένα επιμορφωτικό σεμινάριο για το παρελθόν και το μέλλον του υγροτόπου
Ημερομηνία ανάρτησης: Τετάρτη, 22/03/2017
Υγρότοπος Βουρκάρι Μεγάρων
Υγρότοπος Βουρκάρι Μεγάρων / Φωτ. αρχείο ΕΚΒΥ

Βιωματικά εργαστήρια που αφορούν στην αξία του υγροτόπου Βουρκάρι για τη φύση και τη βιοποικιλότητα, για τον άνθρωπο και τον πολιτισμό του, δομούν το ειδικό  επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Ο υγρότοπος Βουρκάρι μας “μιλάει” για το παρελθόν και το μέλλον του». Το σεμινάριο οργανώνεται από το Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων, σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Διευθύνσεων Π.Ε. και Δ.Ε. Δυτικής Αττικής και Β΄ Αθήνας, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευσίνας και την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει δραστηριότητες στο πεδίο και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 από τις 10:00 έως τις 15:00. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων που υπηρετούν σε σχολεία της Δυτικής Αττικής και της Β΄ Αθήνας, με στόχο τη γνωριμία τους με τον υγρότοπο Βουρκαρίου και τη διερεύνηση των δυνατοτήτων αξιοποίησής του για την ανάπτυξη δράσεων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Το σεμινάριο οργανώνεται στο πλαίσιο του έργου ΕΟΧ «Αύξηση της γνώσης και της ευαισθητοποίησης σχετικά με την ανασύσταση και αποκατάσταση των υγροτόπων Αττικής».

Για περισσότερες πληροφορίες κ. Αλεξάνδρα Τσίγκου, υπεύθυνη Π.Ε. της Διεύθυνσης Π.Ε. Δυτικής Αττικής, τηλ. 2131600830, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου

Home   Close