Το ΕΚΒΥ και το ForestLife ξανά στο KinderDocs
Ημερομηνία ανάρτησης: Τετάρτη, 22/03/2017
Το ΕΚΒΥ και το ForestLife ξανά στο KinderDocs

Καθώς οι προβολές ντοκιμαντέρ KinderDocs για παιδιά και νέους συνεχίζονται με ιδιαίτερη επιτυχία, δύο έκτακτες προβολές έχουν προγραμματιστεί για σχολεία την Πέμπτη 30 Μαρτίου στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (Once Upon a Tree & Dancing for You στις 10:00 και Ninnoc & Ahmad’s Hair στις 12:00).

Στη συζήτηση που θα ακολουθήσει, με αφορμή το βραβευμένο Once Upon a Tree (Ολλανδία), η Μαρία Κατσακιώρη και ο Πέτρος Κακούρος, εκ μέρους του Ελληνικού Κέντρου Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), θα μιλήσουν για τα δάση της Ελλάδας και τις προσπάθειες ανάδειξής τους μέσα από το έργο LIFE ForestLife.

Οι προβολές απευθύνονται σε σχολεία, εκπαιδευτικούς, φοιτητές και είναι κατάλληλες για θεατές από 8+. Για ομαδικές κρατήσεις: Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, 2310 240002, 2310 281212 (Πέμπτη και Παρασκευή 10.00-16.30) και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά το πρόγραμμα του KinderDocs, στην ιστοσελίδα www.kinderdocs.com

 

kinderdocs-logoΔιοργάνωση:

Kouzi Productions σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη και το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Με την υποστήριξη του idfa, του μεγαλύτερου φεστιβάλ ντοκιμαντέρ στον κόσμο, στο Άμστερνταμ, και του doxs!, του παλαιότερου και σημαντικότερου γερμανικού φεστιβάλ ντοκιμαντέρ για παιδιά και νέους.

 

Home   Close