Έκθεση Greek Forests, Green Destinations
Ημερομηνία ανάρτησης: Δευτέρα, 06/03/2017
Έκθεση Greek Forests, Green Destinations

Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας/Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στην ανάγκη προστασίας της φύσης, συνεργάζονται για να αναδείξουν τα δάση της Ελλάδας σε προορισμούς αναψυχής μεγάλης αξίας και υψηλών απαιτήσεων.

Η έκθεση με τίτλο Greek Forests, Green Destinations επιχειρεί να γνωρίσει στους ταξιδιώτες του αεροδρομίου τον δασικό πλούτο της Ελλάδας, μιας χώρας που, παρά τη μικρή έκτασή της, διαθέτει τη μεγαλύτερη στην Ευρώπη ποικιλία δασικών οικοσυστημάτων.

Η έκθεση «ταξιδεύει» τους επισκέπτες της σε δάση ανυπολόγιστης αξίας και μοναδικής ομορφιάς, ανασυνθέτει τοπία υψηλής αισθητικής.

ekthesi dasi AIA 500Από το ελατόδασος του Νομού Δράμας που παραπέμπει σε βορειοευρωπαϊκά τοπία έως το εξωτικό φοινικόδασος στο Βάι της Κρήτης και από το αρχέγονο, παραποτάμιο δάσος του Νέστου έως τις δασωμένες πλαγιές του εμβληματικού Ολύμπου, τα δάση της Ελλάδας προσκαλούν σε συναρπαστικά ταξίδια περιήγησης στην ελληνική φύση.

Η έκθεση φιλοξενείται στον χώρο «Τέχνη & Περιβάλλον», επίπεδο Αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, από τις 6 Μαρτίου έως τις 9 Ιουλίου 2017.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

logos all el small

Home   Close