Συνέδριο Economist: The Third Sustainability Summit for South - East Europe and the Mediterranean
Ημερομηνία ανάρτησης: Τρίτη, 15/10/2019
Συνέδριο Economist: The Third Sustainability Summit for South - East Europe and the Mediterranean

Η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) και το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας (ΜΓΦΙ) υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για το σχεδιασμό και την πραγματοποίηση μεγάλου εκπαιδευτικού προγράμματος, διάρκειας τριών ετών (2019-2021), βασισμένου στις έρευνες της Επιτροπής Μελέτης Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής (ΕΜΕΚΑ) της Τράπεζας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, το ΜΓΦΙ συμμετέχει στο συνέδριο του Economist για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μεσόγειο, με τίτλο "The Third Sustainability Summit for South - East Europe and the Mediterranean". Το Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), παράρτημα του ΜΓΦΙ στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχει επίσης στο συνέδριο με την ομιλία "Βιοποικιλότητα και Κλιματική Αλλαγή" και εκπροσωπείται από την υπεύθυνη του Τομέα Βιοποικιλότητας και Προστατευόμενων Περιοχών του ΕΚΒΥ και μέλος της Διεπιστημονικής Επιτροπής Μελέτης Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής (ΕΜΕΚΑ), κα Βασιλική Τσιαούση.

Το συνέδριο θα φιλοξενηθεί στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας την Τετάρτη 16 και την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 και θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου:
https://events.economist.com/events-conferences/emea/third-sustainability-summit

Πρόγραμμα συνεδρίου

Home   Close